Houthaarden

Houthaarden

Liftdeurhaarden: de ideale combinatie van design en technologie Liftdeurhaarden zijn een prachtig staaltje technologie in uw woning. Een van de kenmerken van design is de eenvoud van de vormgeving om zo naar de essentie te streven; in dit geval het vuur. Het design van onze liftdeurhaarden is volledig afgestemd op de vraag van de klanten en architecten. Er is een maximaal vuurzicht, ingebouwd is enkel glas zichtbaar. Zelfs de onderzijde van het glas heeft geen metalen boord, wat u een totaal vuurzicht geeft, ook bij een half opengeschoven raam. Beleef met een liftdeurhaard de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat u ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen. Een uniek luchtspoelsysteem en rookafremplaten zorgen bovendien voor een hoog rendement..

Populaire modellen zijn onder meer de M-Design Luna Diamond 850V, de M-Design Luna Diamond 1150H en de M-Design Interra 60, een model speciaal ontworpen om te plaatsen in een bestaande open haard.
De M-Design 850 Diamond plus full options met *SWIPE staat brandend voor u opgesteld, kom eens test stoken met deze prachtige haard.


* SWIPE: Volledige bediening zowel handmatig als computer gestuurd stoken met uw liftdeur haard, dit zowel via WIFI en de externe handbediening.
Voordelen van SWIPE

-Een geïntregeerd vonkenscherm verbeterd de veiligheid bij het open stoken,
-Volledige bediening van de ruit en vonkenscherm via smartphone of de M-design wandbediening,
-LED verlichting voorzien van alle kleur mogelijkheden,
-Automatisch stoken; toestel regelt zichzelf af.

Laat u verbazen in onze showroom door dit technische hoogstandje van M-Design.